Hvem er du sjel venn, hvor er det du holder til?
Har vi kanskje truffet før! Kommer du til å huske meg ? 

Singel livet tar på, jeg er innom tinder og ser etter deg men alt jeg finner er folk som er ute etter engangs ligg, finnes det ikke hederlige menn der ute som er klar for å stifte familie? Er det ikke en mann som kan vøre romantisk samtidig som han jobber for forholdet, en mann med gode hensikter og som vil meg vel. Hvorfor skal det være så vanskelig å finne den rette? Er jeg kanskje for kresen eller kanskje jeg bare ikke leter hardt nok! 

                                       

prins charming som skal være en del av livet mitt, hva ser du etter? Jeg står rett her, min mann trenger ikke å se kjekk ut eller ha vaskebrett mage, han trenger ikke å være rik eller populær, alt du trenger er å være normal, være en som bryr seg og som har litt bein i nesa for å si meg i mot. En som liker turer og liker å gi meg oppmerksomheten, du må være den som står opp for meg og sier at jeg er din og ingen andres.

Selv liker jeg en mann som kan sine saker i hjemmet og i sengen, det å ha en person som liker å vise seg frem og det han har nærmest gjør meg bare mer forelska i deg. Gi meg romantikk og kjærlighet så trenger jeg ikke mer, bare la meg få litt oppmerksomhet og jeg faller for deg! Du må like å gå turer som jeg sa og være spontan. Jeg faller hardt hvis du oppfyller mine krav men igjen hvor er du? 

                                           

#Kjærelighet #Venner #Familie #Samboer #Kjæreste #Singel #2017 #Blogg #Hverdag #Tanke #Drøm #Foto #Torsdag


  0 kommentarer på "Er Du Prinsen i Mitt Eventyr?"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits