Jeg vet ikke med dere men selv etter å ha igjen hørt om terrorismen i Spania så kjenner jeg at jeg er livredd for svære folkemengder, det å vite at det finnes folk i hele Europa som vil stjele en lastebil også meie ned så mange folk en klarer gjør meg ekkel i magen. 

Mine tanker går til alle ofrene som er berørt av terroristene vrede, mine bekymringer går til verdens befolkning at vi ennå ikke har fått has på alle de som liker å utøve vold mot uskyldige mennesker. Mine redsler går til meg selv for jeg vil ikke være den som blir deres neste offer, jeg vil ikke være den som skal grine forran en kiste hvor en av mine nærmeste ligger. Mitt hjerte går til all den kjærligheten folk gir hverandre i deres værste stund.   

Hvordan kan en gruppe mennesker være så store, hvordan kan det være at ett folketall så mange kan gjemme seg rundt omkring uten at noen legger merke til det før det smeller. Mitt liv avhenger i å være trygg og nå føler jeg meg ikke trygg, jeg vil ikke reise noen plass i frykt for at flyet styrter, eller at jeg konstant vil se meg over skulderen for frykten av en lastebil som kommer mot meg. Jeg er redd for at neste mål bli vår vakre land Norge, og man vet det kommer til å skje men man vet aldri når eller hvor og håper at vi er så nøytrale at vi blir glemt og gjemt jeg vil leve trygt og uten terror #NeiTilTerror

#Samfunn #Elsk #Hat #Terrorisme #Prayforspain #Frihet #Livet #Verdier #Norge #Blogg #Tanker #Følelser #Familie #Venner #Sosialt #Trygghet #Peace #<3


  4 kommentarer på "Terror-jeg lever i frykt ..."Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits