Hei dere søte mennesker, hadde jo nesten glemt det jeg lovet i går og det var jo å skrive innlegg hver dag om en annens blogg (blogganbefaling) så nå har jeg kikket litt den siste timen og lest meg opp på en jeg personlig syntes burde komme litt i rampelyset, ikke fordi det personen går igjennom men på grunn av det personen forteller om og sine skildringer om livet og tanker gjennom bloggen. Hun har kanskje en sykdom i den forstand som hun klarer å leve med,  jeg vil med dette innlegget anbefale bloggen LENAAROV litt fordi hun har gode memoarer om sine tanker, hun kan skildre sin sykdom gjennom å vise hvem hun er og ikke er hun redd for å by på seg selv eller vise det andre ikke vil se. 

Jeg måtte også stjele ett bilde av deg Lena! Ett bilde som jeg personlig ser ille ut men som viser den du er og hvilken god person du kan være. Bilde sier mer enn tusen ord men på dette viser du hvor mye du har hatt å stri med i livet ditt, noe som jeg personlig vet av erfaring og har mye kjennskap til. Håper en dag at du får det godt med deg selv og at du fortsetter å ha humøret oppe!! Du har flotte og tydelige bilder på bloggen din samt at du forteller kort om diverse ting men det er så utfyllende at man skjønner hva du skal frem til.

Hvis flere vil være med å få en anbefaling av sin blogg så husk å legge meg til som venn. Jeg kommer til å blogge om en ny blogger hver dag helt til det blir tomt for folk som ønsker å bli med! Husk hvis du deler denne så liker jeg å få litt skryt jeg også så husk å linke til min blogg, ellers må alle dere søte mennesker ha en flott helg <3 <3 <3 Klemz.

#Hverdag #Blogg #Anbefaling #Helse #Sosialt #Fredag #Innlegg #Bilde #2017 #Venner #Samfunn #Lidelse #Sorg #Kjærlighet #Håp #Skryt #Hjelp #Konkurranse #Selvhjelp 


  2 kommentarer på "ANBEFALING AV BLOGG ♡"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits