Endelig er det over, jeg kan begynne å snakke ut til andre om det som har skjedd. Endelig kan jeg sove trygt men også gå i trygge omgivelser uten å måtte tenke på at jeg kommer til å møte på deg! Selv ser jeg på meg selv som skitten og uhygienisk bare jeg får flash back tanker til når du og jeg var alene, så i tvil om folk kom til å stole på meg men takk for at ditt DNA som var inni meg var den siste tingen som fikk ditt liv til å endres! 

Mange roper sikkert ulv ulv men når man går gjennom en voldtekt så er det en ting men på egen måte vil jeg si at jeg tror det er verre å bli voldtatt av sin egen bestevenn, alt som kunne gå galt gikk galt, vet ikke om jeg sa noe feil eller at du ikke hørte etter eller kanskje sa jeg ikke noe. Men jeg vet du hørte meg når jeg sa nei, nei til deg i håp om at skulle slutte å dra opp skjørtet mitt, nei til deg i håp om at du skulle skjønne at jeg ikke ville ligge med deg! 

I flere måneder har jeg følt meg skitten og utilpass blant gjengen vi var sammen med, noen mener jeg bad om det mens andre vet at jeg ble voldtatt. Du sa alltid som spøk at du ville kysse meg og ta meg opp etter veggen, og som spøk trodde jeg ikke på deg helt til du nå hadde gjort det mot meg. Du slang meg ned i sengen og jeg vet du hadde lagt noe i vinen min for ingen blir så fulle på to glass! Jeg klarte febrilsk å komme meg ut av sengen din men traff gulvet, men du stoppet ikke, du stoppet ikke når jeg prøvde å komme meg opp, når du dro opp skjørtet igjen mens du holdt meg nede med din tunge kropp. 

Mer husker jeg ikke og mer vil jeg ikke huske, du har satt dype spor i meg som jeg aldri vi glemme, men en ting jeg kan si nå er at nå har jeg endelig kommet meg vekk, og du sitter inne. Jeg skal endelig være meg selv men uansett hvor mye jeg prøver sitter du i bakhodet mitt som ett tegn på at jeg aldri vil kunne tro på en gutt som har lik oppførsel som du.

Litt spesielt å se bildet mitt på Google ... dette bilde ble tatt for å sette lys på folk som hadde samleie med bestevennen sin uten samtykke til det! Håper du får det fint der du er nå og at du får kjenne på samme smerte som jeg har hatt, #siifra 

#Samfunn #Alkohol #Venner #rettsak #Dom #Familie #Skitten #Fare #2017 #Fengsel 


  6 kommentarer på "Voldtatt av bestevennen #Siifra"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits