Tredje dag og den tredje bloggen som fortjener litt snakkis fra meg er en blogg som Nina en tobarnsmor og fulltidsblogger skriver om, første du møte i bloggen hennes er hun med sine to små, og selv om Nina er blitt tretti år så er alderen bare et tall, i bloggen er det som å høre en tjuefem åring som skriver og det varmer meg å si at hun skriver masse fint og som lett kan forstå blant andre mødre. 

Selve bloggen er satt opp fint med litt nyanser av rosa/lilla men med det så setter hun preg på sin tilværelse ovenfor oss som leser bloggen. Personlig føler jeg meg avslappet når jeg leser dine innlegg og selv om jeg ikke har barn kan jeg tenke tankegangen din, Nina skriver litt om seg selv og det hun forteller er at hun venter på en diagnose på en sykdom som legene ikke helt har funnet ut ennå. Håper seff at du fortsetter den gode jobben som mammablogger og håper å se flere fine bilder av deg og ditt liv ♡♡

Bloggen til Nina kan du se ved å trykke på bildet av henne!!!

#Blogg #Søndag #Helg #Fame #Anbefaling #Hverdag #Lek #Konkurranse #venner 


  5 kommentarer på "ANBEFALING AV BLOGG ♡"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits