Jeg er nok ikke som de jentene du håper på jeg skal være, jeg er ikke den du bare kan ha rundt lillefingeren din og ringe hver gang du trenger noe, NEI jeg er ikke din bootycall !! Hvorfor tror de fleste gutter at så lenge det er samleie inne i bildet så er det nok, finnes det ikke noe mulighet der ute å være sammen som venner uten å blande inn nakne kropper og en tissemann her og en tissemann der.. altså en penis er ikke så vakker med mindre den blir sminket og får litt godlukt på seg, eller ikke! Den er like stygg og ekkel uansett

Dere må bare ha meg unnskyldt for at jeg ikke blogget på kvelden, lå for det meste av kvelden etter arbeidstid å gråt på putene eller nei gråt ikke var mer forbannet og følt meg brukt er vel rette ordet bare på grunn av en dust som jeg ville kalt fuckboy til meg selv men viste seg at der var det andre damer.. og åssen fant jeg ut av det! Jo takk skal du faen med ha for jeg har fått det jævla klamydia! Nå er det nok, jeg begynner rett og slett å leve i sølibat. 

Ikke nok at jeg finner ut av det når jeg fikk svar på prøven som jeg tok for en uke siden, tok like så en sjekk nedentil i fare for livmorhalskreft osv, har det ikke altså men uansett viktig å sjekke seg. Så ikke nok med at den idioten jeg har ligget med er andres fuckboy men han har faktisk løyet meg i ansiktet om at det ikke var noen andre! Jeg er mer skuffet over Ylvingen men igjen så er jeg sint på meg selv som ikke har sett dette før.

Min neste kjærlighet hvis det blir noen da så skal han ikke få sex eller n is som innebærer nakenhet og kos fra min side før det hvertfall har gått tre fire månder, men er det riktig av meg å straffe min neste slik? Eller burde jeg gjøre det verre for neste mann, Hva mener dere? Så i hele går kveld har jeg bare drevet å sendt sinna Snap og meldinger til han om at han er smittsom, og rett og slett laget ett leven for han og den kjerringen han hopper på, godt ting kan løses med en pille som jeg må få tak på i dag, så igjen unnskyld for mitt utbrudd og beklager sint innlegg! Følte dere trengte å vite litt hvorfor jeg var vekke! 

 

#Fuckboy #Utroskap #Venner #Familie #Kjærlighet #Hverdag #Sølibat #Sjekkdeg #2017 #Tirsdag #Blogg #Photoshoot #Bluelagune #Lipgloss #Skuffet #Sint #Helse #Skjønnhet 


  0 kommentarer på "GÅR DIREKTE I SØLIBAT !!!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits