Som sykepleier skal man kunne vise medmenneskelighet og være behjelpelig for alle som kommer inn døren, men hvor går grensen? For min del går grensen når en kvinne kommer inn med dårlig bevissthet og mørbanka mer enn enn boksesekk. Hvordan skal man si ifra? Og hva burde man gjøre? Selv kan jeg bare fortelle til denne stakkars kvinnen at hun må komme seg vekk fra personen, hun må starte ett nytt liv ellers vil han bare få mer makt og hun vil til slutt være så angst påvirket at når noen løfter en hånd så skriker du til. Du er kanskje sterk som holder ut og som prøver å holde familien samlet og unnskylder han med at han er jo bare full, eller at du gjorde han sinna! PISSPREIK !! 

Jeg tok fram mobilen og viste deg mappen som stod 2000 og bad deg trykke å se på bildene, du blar nedover bildene mens du tar deg for munnen og jeg kan se dine øyne har lyst til å gråte, du kikker ned på ett spesielt bilde og ser opp på meg og spør hvordan ? Jeg sier det til deg ettersom at min far brukte min mor og meg som en dengebord hver gang han var sint eller full, og etter å ha levd så lenge tok min mor grep før han ødelagte livet vårt, jeg forklarte at på ett punkt ville han drepe oss for vi tok igjen men på en måte skjønte han nok at slaget var tapt og det var da mamma gjorde det hun syntes var nødvendig der og da. Hun tok bordlampen og dro alt hun kunne i hode på min far mens nesen hennes blødde og du så venstre kinnbein hadde hovnet opp og sprekt! Min far gikk i bakken og vi røsket med oss det vi fant fortest mulig og rømte til en i familien,. 

Mine ord er kanskje tunge å høre, men når du hørte det jeg sa så visste du at jeg hadde rett og du fortalte meg det også, jeg kunne se på deg at ett lys hadde godt opp for deg om at dette ikke er akseptabelt at din kjære skal bruke deg som punching ball, vakten min er over og jeg vet du skriver deg ut igjen så fort du får lov, jeg vet av erfaring at du går tilbake til den klysa du kaller elsker og jeg vet at jeg muligens vil se deg igjen! Håper bare at jeg tar feil og at jeg traff deg i rett tid. 

#Familie #Hverdag #Arbeid #Skade #Verdier #Kjærlighet #Savn #Håp #Venner #Blogg #Side2 #Side3 #2017 #Valg #Photoshoot #Helse #Påvirkning #Hjem #Flukt #Kvinner 


  0 kommentarer på "DU SLÅR..NULL RESPEKT!!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits