Etter en vellykket tur til kjøpesenteret så fikk Trine også brukt visa kortet sitt litt, selv gikk mitt varmt i går før arbeid men fikk nå tappet det litt i dag også! Hm...kan ikke fortsette slik hver dag eller hva Trine?? Uansett nå er vi fornøyde og i glansen så kose vi oss med en fin på vin kveld med film senere, og gutter... ja Trine er singel og hun må snart få seg et mannebein for nå er det mye mas og klaging fra henne!! Og ja hun biter. 

Må jo legge ut av det som havnet oppi mine poser i dag da, håper du liker det for selv kan jeg være si at jeg Elsker det!! Og selvfølgelig får jeg aldri nok. Håper du får en fin dag og kveld masse klemmer fra meg og Trinuz ♡♡♡

#Innkjøp #Kredittkort #Penger #Venner #Familie #Fashion #Sminke #Klær #Sko #Mote #Blakk #Hverdag #2017 #Skien #Telemark #Sommer #Høst #Sol


  4 kommentarer på "DATE TIME ♡"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits