Av og til skulle jeg ønske meg tilbake til strandkanten med skogen og naturen nær meg, mens den svale vinden fyker i meg bakfra og den varme sommerfølelsen vise hvor skjønt naturen er. Dette bilde er nok litt gammelt og kanskje noen husker bilde som florerte på forskjellige nettsider, for meg var det bare et vanlig instagram bilde men for noen mente de på at jeg ikke bare viste følelser men viste kjærlighet i bildet. 

2014 for meg var ett meget spesielt år hvor masse positivt skjedde men på samme tid kom også det negative frem, jeg kjente med alt ståheiet med jobb og skole pluss det å prøve å leve en tenåringsliv ikke klaffet sammen, etter for mye tanker og for liten motivasjon til å klare tingene så jeg meg nødt til å ta noe fritid for å rett og slett finne meg selv igjen, og for meg er naturen min beste og sterkeste medisin for motivasjon og helse.

Bilde nedenfor er nok tatt i 2014 hvis noen lurte og med tanke på plassen vil jeg holde det mest mulig skjult, ett bilde sier mer enn tusen ord sies det og selv kan jeg si enda at det er mye jeg ønsker tilbake til men på samme tid mye jeg kunne vært foruten. Håper alle finne sine verdier og kjærlighet i livet sitt, og jeg regner med at du også har en kjær plass du ei vil dele med, en plass som du kan kalle ditt og som du kan være deg selv og nyte. 

 

#Photoshoot #2014 #2017 #Kjærlighet #Sommer #Tilbakeblikk #Strand #Natur #Tanker #Følelser #Bilde #Jente #Verdier #Håp #Varme #Venner #Arbeid #Hverdag #Familie 
IDA
Nylig tilflytter og blogger i skien. Jobber som sykepleier, kommer til å blogge om sminke, outfits Hverdagen og det som opptar mitt liv. Jeg biter ikke så bare spør! Håper du liker bloggen, KleeeeeemzARKIV


· August 2017


KATEGORIER


· BLOGGERE <3 · FASHION · FOODPORN · FOTOSHOOT · HVERDAGEN · KJÆRLIGHET <3 · MAKEUP · OUTFITS · TING OM MOAH · UKEN SOM GIKK

LINKER


· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits