God kveld alle søte, blir litt lite blogging i helgen da jeg skal tilbringe helgen min på sykehuset i Arendal. Fikk en trist nyhet her forleden om at min beste onkel er havnet på sykehuset og ligger for sin siste pust etter en ulykke. Så bær med meg så kommer jeg tilbake. Family first <3 
Som sykepleier skal man kunne vise medmenneskelighet og være behjelpelig for alle som kommer inn døren, men hvor går grensen? For min del går grensen når en kvinne kommer inn med dårlig bevissthet og mørbanka mer enn enn boksesekk. Hvordan skal man si ifra? Og hva burde man gjøre? Selv kan jeg bare fortelle til denne stakkars kvinnen at hun må komme seg vekk fra personen, hun må starte ett nytt liv ellers vil han bare få mer makt og hun vil til slutt være så angst påvirket at når noen løfter en hånd så skriker du til. Du er kanskje sterk som holder ut og som prøver å holde familien samlet og unnskylder han med at han er jo bare full, eller at du gjorde han sinna! PISSPREIK !! 

Jeg tok fram mobilen og viste deg mappen som stod 2000 og bad deg trykke å se på bildene, du blar nedover bildene mens du tar deg for munnen og jeg kan se dine øyne har lyst til å gråte, du kikker ned på ett spesielt bilde og ser opp på meg og spør hvordan ? Jeg sier det til deg ettersom at min far brukte min mor og meg som en dengebord hver gang han var sint eller full, og etter å ha levd så lenge tok min mor grep før han ødelagte livet vårt, jeg forklarte at på ett punkt ville han drepe oss for vi tok igjen men på en måte skjønte han nok at slaget var tapt og det var da mamma gjorde det hun syntes var nødvendig der og da. Hun tok bordlampen og dro alt hun kunne i hode på min far mens nesen hennes blødde og du så venstre kinnbein hadde hovnet opp og sprekt! Min far gikk i bakken og vi røsket med oss det vi fant fortest mulig og rømte til en i familien,. 

Mine ord er kanskje tunge å høre, men når du hørte det jeg sa så visste du at jeg hadde rett og du fortalte meg det også, jeg kunne se på deg at ett lys hadde godt opp for deg om at dette ikke er akseptabelt at din kjære skal bruke deg som punching ball, vakten min er over og jeg vet du skriver deg ut igjen så fort du får lov, jeg vet av erfaring at du går tilbake til den klysa du kaller elsker og jeg vet at jeg muligens vil se deg igjen! Håper bare at jeg tar feil og at jeg traff deg i rett tid. 

#Familie #Hverdag #Arbeid #Skade #Verdier #Kjærlighet #Savn #Håp #Venner #Blogg #Side2 #Side3 #2017 #Valg #Photoshoot #Helse #Påvirkning #Hjem #Flukt #Kvinner 
Jeg er nok ikke som de jentene du håper på jeg skal være, jeg er ikke den du bare kan ha rundt lillefingeren din og ringe hver gang du trenger noe, NEI jeg er ikke din bootycall !! Hvorfor tror de fleste gutter at så lenge det er samleie inne i bildet så er det nok, finnes det ikke noe mulighet der ute å være sammen som venner uten å blande inn nakne kropper og en tissemann her og en tissemann der.. altså en penis er ikke så vakker med mindre den blir sminket og får litt godlukt på seg, eller ikke! Den er like stygg og ekkel uansett

Dere må bare ha meg unnskyldt for at jeg ikke blogget på kvelden, lå for det meste av kvelden etter arbeidstid å gråt på putene eller nei gråt ikke var mer forbannet og følt meg brukt er vel rette ordet bare på grunn av en dust som jeg ville kalt fuckboy til meg selv men viste seg at der var det andre damer.. og åssen fant jeg ut av det! Jo takk skal du faen med ha for jeg har fått det jævla klamydia! Nå er det nok, jeg begynner rett og slett å leve i sølibat. 

Ikke nok at jeg finner ut av det når jeg fikk svar på prøven som jeg tok for en uke siden, tok like så en sjekk nedentil i fare for livmorhalskreft osv, har det ikke altså men uansett viktig å sjekke seg. Så ikke nok med at den idioten jeg har ligget med er andres fuckboy men han har faktisk løyet meg i ansiktet om at det ikke var noen andre! Jeg er mer skuffet over Ylvingen men igjen så er jeg sint på meg selv som ikke har sett dette før.

Min neste kjærlighet hvis det blir noen da så skal han ikke få sex eller n is som innebærer nakenhet og kos fra min side før det hvertfall har gått tre fire månder, men er det riktig av meg å straffe min neste slik? Eller burde jeg gjøre det verre for neste mann, Hva mener dere? Så i hele går kveld har jeg bare drevet å sendt sinna Snap og meldinger til han om at han er smittsom, og rett og slett laget ett leven for han og den kjerringen han hopper på, godt ting kan løses med en pille som jeg må få tak på i dag, så igjen unnskyld for mitt utbrudd og beklager sint innlegg! Følte dere trengte å vite litt hvorfor jeg var vekke! 

 

#Fuckboy #Utroskap #Venner #Familie #Kjærlighet #Hverdag #Sølibat #Sjekkdeg #2017 #Tirsdag #Blogg #Photoshoot #Bluelagune #Lipgloss #Skuffet #Sint #Helse #Skjønnhet 
Herregud... tok meg noen drinker og seff hadde jeg telefonen i hånden og den begynte plutselig å ringe til en jeg liker litt... så kom jo han hit..og ja var nok litt vel føyelig og nå liger jeg her mens han nettopp har reist, hva har jeg gjort! 

Godt det ikke er første gangen det skjer, dere vet når man finner e som både er god i senga som kan sine saker og på samme tid ikke blokker deg fra livet det er gode folk. Vet ikke helt om det kan kalles en one nigth stand men liker å tro at det er slik for ringer han kun for kos når jeg har litt alkohol i kroppen. 

Men selv i min skam må jeg jo spørre dere andre om hvor mange one nigth stand man kan ha med en og samme person før det blir noe annet. Og hva innebærer ond nigth stand? Totalt ukjent person eller motsatt??

#Hverdag #Venner #Blogg #Foto #Lørdag #Skam #Onenigthstand 
I dag er slik dag der man tror man komme til å drukne, for i går kveld tok jeg turen sørover til en venninne jeg har som bor i Grimstad. Så siden tiden gikk så sent før jeg skulle hjem så ble jeg heller værende hos henne og typen, koselig det men været kunne jo vært fint! Regn på regn som kommer bøttenes ned eller opp jeg vet ikke, våt ble man hvertfall. 

Så nå har jeg endelig kommet meg hjem igjen og fått på meg noen tørre klær og fått rettet ut håret litt, så nå er det straks ut å gå en liten tur og senere ut på byen med en av mine kollegaer på jobben. Skal du ut i kveld?

#Hverdag #Venner #Været #2017 #Sørlandet #Homesweethome #Bilde #Blogg #Fredag
Jeg vet ikke med dere men selv etter å ha igjen hørt om terrorismen i Spania så kjenner jeg at jeg er livredd for svære folkemengder, det å vite at det finnes folk i hele Europa som vil stjele en lastebil også meie ned så mange folk en klarer gjør meg ekkel i magen. 

Mine tanker går til alle ofrene som er berørt av terroristene vrede, mine bekymringer går til verdens befolkning at vi ennå ikke har fått has på alle de som liker å utøve vold mot uskyldige mennesker. Mine redsler går til meg selv for jeg vil ikke være den som blir deres neste offer, jeg vil ikke være den som skal grine forran en kiste hvor en av mine nærmeste ligger. Mitt hjerte går til all den kjærligheten folk gir hverandre i deres værste stund.   

Hvordan kan en gruppe mennesker være så store, hvordan kan det være at ett folketall så mange kan gjemme seg rundt omkring uten at noen legger merke til det før det smeller. Mitt liv avhenger i å være trygg og nå føler jeg meg ikke trygg, jeg vil ikke reise noen plass i frykt for at flyet styrter, eller at jeg konstant vil se meg over skulderen for frykten av en lastebil som kommer mot meg. Jeg er redd for at neste mål bli vår vakre land Norge, og man vet det kommer til å skje men man vet aldri når eller hvor og håper at vi er så nøytrale at vi blir glemt og gjemt jeg vil leve trygt og uten terror #NeiTilTerror

#Samfunn #Elsk #Hat #Terrorisme #Prayforspain #Frihet #Livet #Verdier #Norge #Blogg #Tanker #Følelser #Familie #Venner #Sosialt #Trygghet #Peace #<3
Jeg blir så sykt sinna når jeg hører om barn som blir mobbet, det å bli kalt stygge ting som feit, eller svarting trodde jeg var så 2000...! Men jeg kan jo ta feil skjønner jeg. Jeg tenker litt på hvor barna får alle disse ordene sine ifra, vet at de lærer av hva andre på skolen men hvor lærer de det fra ellers? Brødre, søstre, mor eller far... skuffende er det hvertfall å se en unge på under 15 år spytter ut skjellsord og nedlatende ord mot en annen. 

Det værste med alt dette er at i senere tid vil det være to offere, ikke en for den ene vil miste selvrespeketen for seg selv og med lavere selvfølelse ettersom mobbingen gjentatte ganger blir sagt eller gjort. Så kjære mamma og pappa, søstre og brødre! Ta nå tak i minste mann og fortell de om regelen! Forklar de at folk på de sin alder har tatt livet sitt for de ikke tør å si ifra eller stå opp mot sine likmenn. Fortell ungene deres hvordan dere hadde det når dere ble mobbet! Hvordan følelsen var i ettertid og hvordan den er det nå. Min mening er jo det at kan barnet mobbe andre så betyr det at det er noe vanskelige forhold i hjemmet! Noen må ta tak og med det første så ser det ikke ut som skolen gjør jobben sin før det er blitt for sent. 

Jeg håper du hvertfall er litt enig i det jeg har skrevet, og har du barn så håper jeg du tenker det samme, for alle barn mobber men bare ett fåtall av barnet kan se når mobbing blir til alvorlig skade. Så igjen foreldre det er ditt ansvar! Blir mitt barn (når jeg får) mobbet, tar jeg ikke tak i barnet som mobber. Jeg tar tak i foreldrene og går videre der! Barn er lette og læres opp, barn forstår mer enn vi tror og ønsker, og denne alvorspraten vil ikke skade barnet ditt. Den vil rett og slett styrke barnet ditt i å bli en bedre person i sin oppvekst. Håper du tenker en gang hver dag før du sender barnet ditt mot skolen!

                                              

                  #Mobbing #Hverdag #Barn #Skole #Helse #Møte #Angst #Frykt #Hjelp #Foreldre #Søsken #Blogg #Sannhet #Grusomhet #Bilde #Dårlig 
IDA
Nylig tilflytter og blogger i skien. Jobber som sykepleier, kommer til å blogge om sminke, outfits Hverdagen og det som opptar mitt liv. Jeg biter ikke så bare spør! Håper du liker bloggen, KleeeeeemzARKIV


· August 2017


KATEGORIER


· BLOGGERE <3 · FASHION · FOODPORN · FOTOSHOOT · HVERDAGEN · KJÆRLIGHET <3 · MAKEUP · OUTFITS · TING OM MOAH · UKEN SOM GIKK

LINKER


· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits